Erfarne kræfter har overtaget ingeniørkoncernen

En kvartet bestående af bestyrelsesformanden, den administrerende direktør, økonomidirektøren og enken efter den tidligere ejer er de nye ligeværdige ejere af Michael Due Holding, der blandt andet står bag Arne Elkjær A/S i Aarhus og Hamiconsult A/S i Herning.

 

Det er allerede kendte ansigter i koncernen, der hermed har overtaget ejerskabet af rådgiverkoncernen. “Ejerskiftet er sket efter en periode, hvor vi i bestyrelse og ledelse har arbejdet hårdt på at skabe rammerne for at kunne fortsætte som selvstændig virksomhed, efter Michael Dues pludselige bortgang i efteråret 2019,” fortæller bestyrelsesformand Jørgen Due Jensen, der nu selv er blevet medejer sammen med administrerende direktør Kasper Fey-Hansen, økonomidirektør Kåre Rank Kristensen – og med afdødes hustru Trine Fabricius som passiv investor.

 

Ejerledet udvikling

“Det er vigtigt for os, at selskaberne kan videreføres som uafhængige, partnerdrevne rådgivningsfirmaer, med både kapacitet og kompetencer til fortsat at være en seriøs samarbejdspartner. Vi er kendt i markedet for at kunne løfte en bred palette af komplekse byggetekniske opgaver og for fagligt at ligge helt i front. Den position kan vi med det nye ejerskab bevare og udbygge,” forklarer Kasper Fey-Hansen, der samtidig fortæller, at ledelsen har oplevet en helt ekstraordinær opbakning fra medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.

 

Sund virksomhedskultur

“I virksomhederne har der altid været en meget stærk og sund kultur, og vi har tydeligt kunnet mærke, at der fra alle sider har været et stort ønske om, at der kom klarhed over fremtidsudsigterne,” uddyber han. Derfor har ledelse og bestyrelse i samarbejde med medarbejderne udarbejdet en ny forretningsplan, der er fundamentet for at sikre en lønsom, fremtidig udvikling som blandt andet Vækstfonden har bakket op om.

 

Flere selskaber i koncernen

Michael Due Holding beskæftiger i alt 65 medarbejdere. “De to ingeniørselskaber – Arne Elkjær og Hamiconsult – har samme ledelse, men arbejder selvstændigt i hele landet og med egne projekter inden for hver deres kompetenceområder. Det bliver der ikke ændret på, ligesom alle medarbejdere fortsætter uændret i det nye ejerskab,” slår bestyrelsesformanden fast.

 

Yderligere oplysninger

  • direktør Kasper Fey-Hansen, 2972 3292
  • Bestyrelsesformand Jørgen Due Jensen, 2033 6630

 

På billedet ses fra venstre: Kåre Rank Kristensen, Kasper Fey-Hansen og Jørgen Due Jensen foran byggeriet B7 på Aarhus Ø, hvor såvel Arne Elkjær som Hamiconsult er engageret.

Nyhed - 16. januar 2024

Faglighed i konstant udvikling – Annemarie er certificeret brandrådgiver

Med mere end 30 års erfaring inden for byggeri, først med byggesagsbehandling hos Aarhus Kommune,...

Debat - 14. november 2023

Udskældt certificeringsordning

Certificeringsordningen for statikere begrænser vores brug af sund fornuft Administrerende direktør Kasper Fey-Hansen har talt...

Arrangement - 6. februar 2023

Gratis morgenmøde d. 28. februar – De nye bæredygtighedskrav

Ved du, hvordan du forholder dig til og arbejder med bygningsreglementets nye bæredygtighedskrav?   Kom...