Er du brandrådgiver, eller vil du gerne bevæge dig ind i den del af rådgivningsfeltet, så kan din mulighed være her hos Arne Elkjær

Vi har en ambition om at udvikle vores eksisterende brandteam til en inhouse brandafdeling over de kommende år, bestående af 3-4 certificerede brandrådgivere og 1-2 talenter, som gerne vil udvikle deres kompetencer inden for brandområdet.

Vores eksisterende brandteam består af Martin (certificeret brandrådgiver BK2), Mads (brandrådgiver) og Annemarie (fagansvarlig), og derudover samarbejder vi fast med fire til fem eksterne brandrådgivere. På den måde favner vi alle brandklasser og yder brandrådgivning på alle typer byggeri.

 

Er du vores næste brandrådgiver?

I Arne Elkjær kan vi lide at have travlt, men vores vigtigste prioritet er, at vores medarbejdere trives, og at arbejdsopgaverne er sjove og arbejdsbyrden passende.

Uanset om du allerede er certificeret brandrådgiver eller drømmer om at udvikle dig i den retning, er det vigtigt, at du kan lide at tage ansvar og følge dine opgaver til dørs. Vi sparrer med hinanden på tværs af projekter og fag, og du vil altid have kolleger og ledelse i ryggen. Også når det drejer sig om ansvarsfordeling, som en del af certificeringsordningen. Vi ønsker, at alle vores medarbejdere skal føle sig trygge, når de udfører deres arbejde.

 

Arne Elkjær som brandrådgiver og arbejdsplads

I Arne Elkjær er vi ekstra dygtige til at projektere butikker, rækkehuse og etageejendomme, og vi er derfor ofte dem vores gode samarbejdspartnere ringer til, når de har nye projekter på tegnebrættet. Det er vi stolte af. Ind i mellem får vi større projekter i huset, og så nyder vi den ekstra udfordring det er. Vi løser ofte projekter i brandklasse 3, hvor vi har et fast samarbejde med eksterne brandklasse 3-4-rådgivere, men det er et stort ønske, at vi inden for de kommende år, kan varetage sådanne opgaver i vores inhouse brandafdeling, med egne brandrådgivere certificeret til brandklasse 3 og 4.

Vi er 44 medarbejdere, og trods et aldersmæssigt ungt gennemsnit, er vores anciennitetsniveau flot for branchen. Vi er gode sammen, som medarbejderstab, både når vi er på arbejde og skal eksekvere, men også når vi har fri og laver sociale ting sammen.

Leder du efter et nyt sted at slå dine folder, og føler du dig allerede hjemme ved at læse opslaget her, så skal du give os et kald. Måske vi er et gensidigt match.

Kontakt Annemarie Langkilde Vammen på +45 26 39 74 64 eller alv@arneelkjaer.dk.

 

Mød vores brandteam og læs hvordan de oplever arbejdet med brandrådgivning

Martin

Martin er uddannet ingeniør. Han har arbejdet med brandrådgivning i syv år og blev certificeret til brandklasse 2 i 2020. Martin har en Master i Brandsikkerhed fra 2021, og vi arbejder nu målrettet på, at Martin bliver certificeret til brandklasse 3 i løbet af 2022.

”Arbejdet som brandrådgiver er præget af omskiftelighed. Løbende revision af online-vejledningerne ændrer nærmest fra måned til måned, hvilke løsninger, der kan anvendes i brandklasse 2. Her på 2. år af certificeringsordningen møder jeg stadig sagsbehandlere, entreprenører, nye kolleger og andre brandrådgivere, der tolker vejledninger anderledes end jeg selv gør.

Arbejdet som brandrådgiver er i denne tid alt andet end ensformigt og rutinepræget.”

 

Mads

Mads er uddannet bygningskonstruktør, og efter fem år med modellering af konstruktioner i Revit, har han nu kastet sig over brandfaget med en ambition om at blive certificeret brandrådgiver.

”Min interesse for brand er opstået med tiden. Jeg trængte til at have mere indflydelse på et projekt og dygtiggøre mig i noget andet end Revit og konstruktioner. Brand var oplagt her, fordi det er så varierende, med mulighed for dygtiggørelse i mange retninger, og fordi jeg som brandrådgiver har stor indflydelse på projekterne. Det spændende er jo, at vi arbejder med at sikre folks liv i forbindelse med en nødsituation, og det er svært at argumentere i mod.”

 

Annemarie

Annemarie er uddannet ingeniør og har 26-års erfaring med byggesagsbehandling, specielt inden for brand og bærende konstruktioner, via hendes tidligere arbejde hos Aarhus Kommune. Derudover har hun et indgående kendskab til BR18, herunder vejledningerne inden for brand. Annemarie er fagansvarlig for vores brandteam.

”Vores arbejde som brandrådgivere er i særdeleshed præget af certificeringsordningerne med tilhørende vejledninger, og det er vigtigt, at vi får screenet et projekt grundigt ved opstart, sådan at vi hurtigt får synliggjort overfor vores bygherrer og entreprenører, hvilke løsninger der skal til. Det er vigtigt, at de hurtigt får indsigt, hvis en planløsning besværliggør evakuering og derfor kræver, at der etableres en større række af aktive brandsikringstiltag, eller alternativt, at projektet hæves til en højere brandklasse. Måske en ændring af planløsningen kan gøre, at dette ikke er nødvendigt. 

I forbindelse med indplacering i brandklasser, er det vigtigt at give vores bygherrer og entreprenører indsigt i, hvilke muligheder og begrænsninger, det kan give. Nogle gange kan en planløsning blive mere fleksibel ved at gå en brandklasse op og andre gange ikke.

Mit job som fagansvarlig er at sikre, at vi får gransket projekterne, og at vi altid har et team af brandrådgivere, som har de kompetencer, vores projekter kræver, og som kan vejlede bygherre.”

 

Kontakt Annemarie Langkilde Vammen på +45 26 39 74 64 eller alv@arneelkjaer.dk.

Job - 17. februar 2022

Konstruktionsingeniør med stor interesse for projektering i træ

Opslaget er ikke længere aktivt: Konstruktionsingeniør med stor interesse for projektering i træ Deadlinen for...

Job - 17. februar 2022

(Fremtidig) KK3-certificeret statiker til intern projektering

Opslaget er ikke længere aktivt: (Fremtidig) KK3-certificeret statiker til intern projektering Deadlinen for ansøgninger til...

Job - 30. januar 2022

Bygherrerådgiver med passion for det gode samarbejde

Opslaget er ikke længere aktivt: Bygherrerådgiver med passion for det gode samarbejde Deadlinen for ansøgninger...