Interview

Hej, jeg hedder Sebastian og kommer fra Risskov efterskole. Jeg skriver til dig, fordi jeg i denne uge skal skrive min OSO opgave. Jeg har valgt at skrive om netop bygningsingeniør, fordi jeg synes det er et meget spændene og interresant arbejde. I min opgave skal der indgå et interview med en der til hverdag har dette arbejde. Håber du har lyst til, at besvare mine spørgsmål.
God dag

Hvilken uddannelse har du?
Er du glad for dit arbejde?
Har du meget arbejde?
Har du altid vist, at det var bygningsingeniør du skulle være?
Hvorfor valgte du at blive ingeniør?
Hvilke fordele og ulemper er der ved dit arbejde?

LØST
Oprettet af Sebastian Faarup
Spurgt den 12.11.18 - kl. 10:54
448 Visninger
Private svar

Hej Sebastian

Tak for din henvendelse.
Det lyder spændende. Det vil jeg selvfølgelig gerne hjælpe med.

Jeg er uddannet Bygningsingeniør indenfor bærende konstruktioner.
Jeg er meget glad for mit arbejde.
Arbejdsbyrden er varierende i denne branche, så ind i mellem er der travlt og andre gange er der knap så travlt. Vi forsøger at hjælpe hinanden når nogen har travlt og på den måde sikre en fornuftig arbejdsbelastning hos alle.
Jeg har ikke altid vidst, at jeg skulle være bygningsingeniør. Jeg har før haft arbejde som tømrer, men fik lyst til at prøve kræfter med ingeniørarbejdet i stedet.
Jeg valgte at læse til bygningsingeniør da jeg gerne ville fortsætte med at arbejde indenfor byggebranchen og jeg altid har været glad for matematik og det at nørde lidt i tingene :)
Jeg kan ikke lige umiddelbart komme på nogle fordele/ulemper udover, at det selvfølgelig er et meget stillesiddende arbejde.

Jeg håber ovenstående svar kan bruges. Du er selvfølgelig velkommen til at stille yderligere spørgsmål. Hvis du har brug for svar fra flere af mine kollegaer, siger du også bare til.

God dag til dig også :)

Oprettet af Anders Nilsen
Svaret den 12.11.18 - kl. 12:04