Telefon (+45) 86 16 47 55

Kasper Fey-Hansen er d. 15. november udnævnt til administrerende direktør i ingeniørrådgivningsvirksomheden Arne Elkjær A/S.

 

Ny mand i spidsen

Efter tabet af ejer og direktør Michael Due, har bestyrelsen i Arne Elkjær nu udnævnt virksomhedens driftschef Kasper Fey-Hansen til administrerende direktør.

 

Bestyrelsesformand Jørgen Due Jensen uddyber: – Igennem tre år har Kasper varetaget rollen som driftschef i Arne Elkjær. I denne periode har han skabt bemærkelsesværdige resultater og er samtidig blevet fuldt fortrolig med virksomhedens særlige kultur og værdisæt.

Kasper har været medarkitekt i udviklingen af virksomhedens fremtidige strategi, og i lyset af de resultater, han har skabt i Arne Elkjær, er han derfor den helt rigtige til at løfte ledelsesopgaven – som også omfatter en sikker implementering af vores nye strategi.

 

At videreføre en arv

For organisationen betyder udnævnelsen, at der fortsættes med de planer, som skal bringe Arne Elkjær godt ind i fremtiden. For Kasper Fey-Hansen, sker dette arbejde med afsæt i en stor portion ydmyghed.

At selskabet ønsker mig som fremtidig direktør for Arne Elkjær betyder ikke kun noget rent formelt. Det betyder meget for mig personligt, at ejerkredsen bakker op om den strategi vi har udviklet i ledergruppen, med tæt sparring fra vores bestyrelsesformand Jørgen Due Jensen, forklarer Kasper Fey-Hansen og fortsætter:

Strategien, vi har præsenteret for ejerkredsen, er en fortsættelse af et omfattende strategiarbejde, som vi sammen med Michael har arbejdet på over det seneste års tid. Det giver mig ro at vide, at vi arbejder videre med de streger han selv var med til at slå, selvom mange ting naturligvis ser anderledes ud uden hans tilstedeværelse. Det ligger mig dybt på sinde at videreføre det værdigrundlag, som Michael var foregangsmand for og som gennemsyrer kulturen blandt medarbejderne i vores virksomhed.

 

Om virksomheden

Arne Elkjær A/S er en uafhængig og selvstændig aktør i rådgiverbranchen. Det sikrer kunder og samarbejdspartnere en personlig og smidig rådgivning, tilpasset det enkelte projekt. Arne Elkjær A/S yder ingeniørrådgivning inden for byggeri, herunder projektering, projekteringsledelse, bygherrerådgivning og byggeledelse. Rådgivningen er forankret i et stærkt internt fællesskab kombineret med en stor grad af fleksibilitet og nærvær overfor kunder og samarbejdspartnere.

 

Job - 18. august 2020

Konstruktionsingeniør til projektering af nybyggeri

Opslaget er ikke længere aktivt   Konstruktionsingeniør til projektering af nybyggeri Deadline for ansøgninger til...

Meddelelse - 29. maj 2020

Lukker årsregnskab med forventet negativt resultat

Efter et svært år med negativt årsresultat, oplever Aarhus-ingeniøren nu positive tendenser for virksomhedens nøgletal...

Arrangement - 17. januar 2020

Gå-hjem-møde om Brandrådgivning under den nye certificeringsordning – torsdag d. 20. februar 2020

Alle pladser til gå-hjem-mødet er nu besat. Du er fortsat velkommen til at sende en...