Grundlæggelsen

Hos Arne Elkjær A/S har vi mere end 65 års historie bag os, og vi har respekt for fortiden og fokus på fremtiden.

De første beregninger og streger blev nedfældet på papiret i 1940’erne i et lille kontor på Christiansbjerg i Aarhus af ingeniør N. Mose Mortensen. Sidenhen har virksomheden stille og roligt udviklet sig i takt med, at kundeporteføljen blev større og bredere. Arne Elkjær valgte i 1986, efter en del års ansættelse i virksomheden, at videreføre ingeniørfirmaet i eget navn.

Virksomhedens udvikling

Ekspansion og vækst har i hele perioden været rolig og kontrolleret, hvilket har bragt virksomheden på sikker kurs gennem såvel opgangs- som nedgangstider. Selv under ”det frie fald” omkring år 2007/2008, kunne vi mønstre flere kompetente medarbejdere til staben – blandt andet qua en solid kundeportefølje.

Nye kræfter kommer til

I 2009 valgte Arne at slippe tøjlerne helt, og han havde forinden sikret sig, at virksomheden kunne videreføres og drives i samme ånd, som er kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og gensidig respekt mellem kollegerne.

Arne personligt kunne med stolthed fejre 25 års jubilæum i 2011, og samtidig se tilbage på en periode i virksomhedens historie, som solidt og sikkert har plantet Arne Elkjær A/S, Rådgivende Ingeniører på landkortet – ikke bare i Aarhus og omegn men i hele landet.

Alle medarbejdere hos Arne Elkjær A/S vil med respekt for historien bidrage til, at virksomheden skal bestå langt ind i det nye årtusinde.