Vision

Arne Elkjær vil være den eneste ingeniørvirksomhed i Danmark, hvor kunderne kommer fordi de har lyst, og ikke fordi de skal.

Arne Elkjær vil være den bedste arbejdsplads, hvor der er 100 % harmoni mellem arbejdsliv og privatliv.

 

Mission

Arne Elkjær skaber relationer mellem kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Arne Elkjær gør ingeniørarbejde til noget forståeligt og konkret – for kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

 

Værdier

Rummelighed

Alle har noget at bidrage med, og alle bliver taget alvorligt. Livet kan gå op og ned – og det skal der være plads til. Vi har interesse for hinanden, og vi støtter hinanden.

Gode relationer

Vi bygger på gode relationer. Vi gør dét, der er vigtigt for vores kunder, vigtigt for os. Kunder og medarbejdere skal kunne mærke, at vi vil hinanden – såvel internt som eksternt.

Ansvarlighed

Vi opfører os ansvarligt og forventer, at vores kunder og samarbejdspartnere vil gøre det samme. Vi kender hinanden og lytter til hinanden. Hos os får alle en hjælpende hånd.

Troværdighed

Vi gør vores arbejde ordentligt. Med baggrund i en tæt dialog med kunden, udfører vi det faglige arbejde, som matcher kundens behov – hverken mere eller mindre.

 

Kultur

Kulturen i Arne Elkjær er baseret på, at vi involverer os i hinanden og skaber en særlig uhøjtidelig og familiær stemning imellem os.

Hos Arne Elkjær har vi en iboende styrke og identitet i måden vi ser verden på, men samtidig er vi selvbevidste og ydmyge om vores fag. Vores kultur bærer desuden præg af sympati og accept, kreativitet og varme – og erhvervsmæssig selvtillid og ansvar. På den bag­grund har vi ikke bare overlevet – men levet.

Arne Elkjær glemmer ikke, at der skal mennesker til. Sikkerheden for succes for vores kunder, og dermed også for Arne Elkjær, er de medarbejdere, vi er, og hvordan vi arbejder og udvikler os sammen.